SELAMAT DATANG KE KEJOHANAN DALAM TALIAN DUNIA WPT 2021 DI PARTYPOKER
Toto

SELAMAT DATANG KE KEJOHANAN DALAM TALIAN DUNIA WPT 2021 DI PARTYPOKER

Edisi kedua Kejohanan Dalam Talian Dunia Jelajah Poker Dunia yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Ia telah bermula secara rasmi pada 12 Ogos dan festival itu akan dihoskan pada platform poker dalam talian partypoker global untuk tahun kedua berturut-turut. Seluruh festival berlangsung selama lebih sebulan sehingga 14 September 2021, dan termasuk kejohanan dengan pembelian masuk antara $5.50 hingga $25,500.

Semua mata pasti akan tertumpu pada Acara Utama $5,300 yang menakjubkan, yang menawarkan jaminan besar $5 juta. Selain prospek hari gaji yang besar dan berpotensi mengubah hidup, pemenang juga akan melihat namanya terukir dalam Piala Juara-Juara Mike Sexton WPT. Replika trofi dan jam tangan Hublot juga akan dihantar ke depan pintu juara akhirnya.

partypoker sekali lagi akan menganjurkan jadual satelitnya yang luas, yang mana pemain dari semua bankroll boleh mengambil peluang di kejohanan puncak. Dengan hanya $0.01, perjalanan bermula dan perlawanan akhir satelit diadakan setiap hari Ahad. Selain itu, Acara Utama Mini $1,050 akan menampilkan jaminan sebanyak $1 juta manakala Acara Utama Mikro $109 membayar sekurang-kurangnya $250,000 dalam bentuk hadiah wang. Kedua-dua edisi akan berjalan bersama acara kemuncak dan bermula pada masa yang sama.

Tarikh Penting untuk Acara Utama $5,300:

Hari 1a: 29 Ogos pada 19:05 GMT
Hari 1b: 5 September pada 19:05 GMT
Hari 1c: 12 September pada 19:05 GMT
Hari 1 turbo: 13 September pada 16:05 GMT
Hari 2: 13 September pada 20:05
Jadual Akhir GMT : 14 September pada 19:05 GMT

Patrick Leonard dari team partypoker berkata: “Kejohanan Dalam Talian Dunia WPT kembali dan saya tidak sabar untuk bermain. Acara Utama WPT sepatutnya menjadi kejohanan hebat dengan satelit berjalan sekarang. Saya juga akan menyertai WPT Pro Hunt sekali lagi dengan tiket satelit diberikan untuk menyingkirkan pro partypoker, jadi akan ada banyak peluang untuk memasukkan diri anda ke Acara Utama WPT.”

Pemburuan dan Pembuka WPT Pro Memulakan Festival

Pada hari pembukaan festival dalam talian, hari permulaan pertama untuk Pembuka WPT dan Pembuka Mini dijadualkan berlangsung. Untuk pembelian masuk sebanyak $215, pemain dari seluruh dunia boleh mengambil peluang sebanyak $1 juta dalam hadiah terjamin dalam kejohanan kalah mati progresif 7-maks. Edisi Mini masing-masing menampilkan tanda harga $22 dan jaminan $200k. Kedua-dua hari terakhir dijadualkan berlangsung pada 23 Ogos, memberikan semua orang banyak masa untuk mendapatkan peluang untuk mengambil bahagian.

WPT Pro Hunt akan menjadi antara sorotan pertama festival itu, kerana ia memulakan aktiviti terus keluar dari pintu gerbang pada 13 Ogos. Dengan pembelian murah sebanyak $33, ia menampilkan kumpulan hadiah terjamin sebanyak $30,000 dan banyak lagi hadiah akan disediakan untuk dimenangi. Sebanyak 20% daripada kumpulan hadiah akan didermakan kepada badan amal dan terdapat habuan istimewa di atas kepala setiap duta partypoker.

Ini termasuk tiket $109 ke final satelit untuk Acara Utama WPT, manakala pemain untuk mengumpul semua cip akan memasuki Acara Utama WPT secara automatik ihsan partypoker. Trofi yang direka khas juga akan diberikan kepada pemenang juga.

Sorotan Penting Lagi

Telah dipaparkan semasa festival poker dalam talian sebelum ini di partypoker, Kalah Mati WPT500 dan WPT500 telah terbukti sangat popular di kalangan pemain. Kedua-duanya kembali sebagai sebahagian daripada Kejohanan Dalam Talian Dunia WPT 2021. WPT500 akan bermula pada Ahad, 22 Ogos manakala Togel SDY Kalah Mati WPT500 bermula pada hari Selasa, 31 Ogos. Kedua-dua acara menampilkan tanda dagangan $530 beli-masuk dan jaminan besar $1,000,000.

Dari 21 Ogos hingga 23 Ogos, Kejohanan Omaha $2,100 akan menawarkan empat hari bermula dan acara itu mempunyai jaminan $300k. Dalam tempoh yang sama, Edisi Mini $215 dengan jaminan $75k dan Edisi Mikro $22 memberi peluang kepada peminat empat kad untuk mempamerkan bakat mereka di arena maya.

Kejohanan Super50 dan Super5 yang murah juga akan kembali dengan kumpulan hadiah terjamin masing-masing $250k dan $50k. Hari permulaan pertama tersedia mulai 22 Ogos, versi Kalah Mati akan bermula pada 30 Ogos.

Kegemaran peminat lain yang kembali termasuk Kejuaraan 7-Max dengan tiga peringkat belian tersedia sebanyak $2,100, $215 dan $22. Kejuaraan 6-Max akan menampilkan tiga tanda harga yang sama.

Menjelang penghujung perniagaan festival itu, pengunjung tetap yang Result HK berkepentingan tinggi akan memerhatikan Kejuaraan Super High Roller pada 5 dan 6 September. Acara dua hari itu disertai dengan pembelian masuk $25,500 dan jaminan $1 juta. Ia akan dimainkan dalam format 7-Max dan mewakili kejohanan paling mahal dalam siri ini.

Untuk jadual penuh Kejohanan Dalam Talian Dunia WPT® 2021, pergi ke WPT.com atau partypoker LIVE. Nantikan lebih banyak berita daripada salah satu festival poker dalam talian yang paling menarik pada tahun ini. Sepanjang siri ini, keputusan semua acara utama akan diterbitkan secara tetap. Aksi strim langsung semua acara penting akan tersedia di pelbagai saluran media sosial juga.