Caesars Memberi Derma .3M kepada Organisasi Bukan Untung AS
Toto

Caesars Memberi Derma $3.3M kepada Organisasi Bukan Untung AS

Caesars Entertainment, syarikat hiburan kasino terkemuka, mendedahkan butiran mengenai derma $3.3 juta kepada kedua-dua organisasi bukan untung AS tempatan dan nasional.

Derma Baharu $3.3J Membantu Organisasi Bukan Untung di seluruh AS
Syarikat itu berkata pada hari Rabu bahawa platform pemberian korporatnya, Caesars Foundation, menyempurnakan sumbangan baharu $3.3 juta kepada Live SGP Prize pertubuhan bukan untung di seluruh AS. Secara keseluruhannya, berpuluh-puluh organisasi sedemikian mendapat manfaat daripada pembiayaan baru-baru ini. Pengendali menjelaskan bahawa organisasi yang menerima derma itu “terjun ke dalam nilai teras Caesars Entertainment termasuk organisasi bukan keuntungan yang memfokuskan pada permainan yang bertanggungjawab, kemampanan dan kepelbagaian, ekuiti dan keterangkuman.”

Meals on Wheels, organisasi terkemuka yang berdedikasi untuk menangani pengasingan dan kelaparan warga emas, menerima sebahagian daripada sumbangan baru-baru ini untuk tahun ke-20 berturut-turut. Sebaliknya, organisasi kebangsaan yang menawarkan program sukarela selepas sekolah untuk golongan muda, Boys & Girls Clubs of America, menerima sumbangan pertamanya daripada Caesars.

Organisasi lain yang merupakan sebahagian daripada sumbangan terbaharu termasuk rakan kongsi jangka panjang Caesars seperti Pusat Perjudian Bertanggungjawab Antarabangsa, Bersihkan Yayasan Dunia serta National Park Trust. The Second Wind Dreamers dan Majlis Kebangsaan Perusahaan Perniagaan Wanita juga antara penerima sumbangan itu.

Syarikat Tetap Fokus Pada Memberi Kembali kepada Komuniti
Yayasan Caesars telah ditubuhkan oleh Caesars untuk membiayai organisasi dan program bukan untung. Matlamat Yayasan termasuk membiayai komuniti di mana Caesars Entertainment beroperasi. Selain itu, Yayasan Caesars berusaha untuk live data hk meningkatkan kualiti hidup untuk ahli pasukan syarikat, keluarga mereka serta komuniti.

Di Caesars Entertainment, kami menumpukan pada memberi kembali kepada komuniti tempat tetamu dan Ahli Pasukan kami tinggal, bekerja dan bermain.

Heather Rapp, SVP tanggungjawab sosial korporat di Caesars Entertainment
SVP tanggungjawab sosial korporat Caesars, Heather Rapp, mendedahkan bahawa syarikat itu komited untuk menyumbang kepada komuniti di mana ahli pasukan dan tetamunya tinggal dan bekerja. Beliau menggariskan bahawa sumbangan baharu itu akan menjadi sangat penting untuk program dan komuniti di seluruh AS.

Awal minggu ini, Caesars mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku keluaran macau pertama 2022. Secara keseluruhan, hasil syarikat tahun lepas mencecah $9.6 bilion, menandakan hasil tertinggi sepanjang masa. Tidak dinafikan Caesars mengekalkan momentum positif, memandangkan pendapatan Q1, 2022 mencecah $2.29 bilion.

Keputusan ini menunjukkan peningkatan hampir 21% jika dibandingkan dengan tempoh yang sama tahun sebelumnya. Pada suku tersebut, operasi syarikat Las Vegas memainkan peranan penting. Pada Q1, 2022, pendapatan resort Las Vegas Caesars mencecah $914 juta, meningkat lebih 80% jika dibandingkan dengan Q1, 2021.