Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk minangka CEO Anyar Crown Sydney
Toto

Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk minangka CEO Anyar Crown Sydney

Crown Resorts, kang bubar dituku dening Blackstone , wis announced sing diangkat Mark McWhinnie minangka CEO anyar Crown Sydney. McWhinnie nggawa pengalaman kerja luwih saka 4 dekade ing Australia, Asia lan Pasifik lan janjian kasebut tundhuk persetujuan peraturan. McWhinnie Gabung Crown Sydney Saka Sands China Sadurunge diangkat dadi CEO Crown Sydney, McWhinnie ngenteni luwih saka […]

Toto

Wazdan Tandha Partnership Content karo Mycasino.ch lan Grand Casino Luzern

Wazdan wis mlebu karo merek digital Grand Casino Luzern , mycasino , lan bakal Toto HK nggawa produk menyang pasar karo salah siji saka operator lokal paling penting. Kabeh game bakal wiwit dirilis karo mycasino.ch ing kumpulan ing sasi awal 2023. Nalika rilis lengkap bakal ditindakake kanthi bertahap, Wazdan wis ngluncurake 9 Burning Dragons ing […]